Festen


Bryllupsfesten vil foregå på idylliske Stemnestaden leirsted, rett etter Aksdal, retning Bergen. Her kan dei som vil og overnatta.

Herifra har Irene mange gode minner fra på mini-leir, vanlig leir og som leirledar, fra St.Hans feiring med familie, 17. mai feiring med K/M klubben og møteveka med kristenrussen, og snart fra bryllupsfest med drømmemannen!

Middagen e kl 18.30, men me har veldig lyst til å ta bilder sammen med gjestene før middagen, så det e fint om du e på  Stemnestaden te fotografering for alle mellom kl. 17.00  17.30! Siden det e lenge mellom vielse og middag vil me servera nåke å bita i her.

Veibeskrivelse

(Trykk på kartet for å få det større)


Fra Stavanger : Kjør mot rundkjøringen i Aksdal (den einaste du treffe på). Ta til høyre i denna rundtkjøringen (mot Bergen). Kjør deretter en liten kilometer til du komme til ein stor rundkjøring der det er skilta mot blant annet "Skjoldastraumen" og "Nedstrand". Ta då ned til høyre. Kjør nedover i ca 200 meter (du har ein fotballstadion på di høyre side). Ta så til venstre inn mot Stemnestaden (det er skilta).

Fra Bergen: Følg veien mot Stavanger og Haugesund, ein liten kilometer før Aksdal komme du til ein stor rundkjøring med rullestein, ta ned til venstre mot Skjoldastraumen og Nedstrand. Kjører du for langt er det bare å ta en 180 graders sving i rundkjøringen i Aksdal!